HOME CONTACT DESPRE NOI

Fii atipic!

Despre noi

Ce facem?
Suntem un boutique de producție publicitară formată dintr-o echipa de 14 meseriași. Aplicațiile noastre sunt grupate în patru categorii:

CADOURI - SEMNALISTICĂ - TIPĂRITURI - ȘTAMPILE

CADOURI
Ne adresăm mediului de business cu cadouri pentru protocol, evenimente, marketing direct, stimularea vânzarilor și fidelizarea partenerilor. Oferim cadourile personalizate cu mesajele indicate de client și contribuim la alegerea potrivită. Asociatorii de brand sunt cei mai importanți indicatori în reușita alegerii. Inscripționarea o facem în atelierele proprii. Tehnologiile principale folosite sunt gravura laser fiber și fotocolor. Cele mai reprezentative cadouri sunt produsele Philippi Design și cele inovate de noi. Combinațiile, personalizarea, ambalajul și mai ales sincronizarea acestor atribute sunt secretul nostru...

SEMNALISTICĂ
Oferim soluții complete de semnalizare și orientare în clădiri respectând identitatea vizuală de brand a beneficiarului.
În această categorie includem și aplicațiile industriale pentru personalizarea panourilor frontale ale echipamentelor. O nouă reușită sunt etichetele industriale color.

TIPĂRITURI
Ne-am făcut remarcați în special prin cărți de vizită de lux, mape de prezentare, broșuri și felicitări complet embossing atipice. Folosim tehnologii sofisticate pentru a face comenzile de serie mică să arate impecabile, memorabile și comparabile cu cele de serie.

ȘTAMPILE
Preferăm brandul Colop. Aplicațiile și personalizarea ștampilelor sunt oferite pentru scopuri administrative și pentru marcaje industriale.

Poziționare
Ne poziționăm pe piață ca furnizor de producție publicitară de serie mică. Suntem furnizorii ideali pentru firmele grăbite care știu ce vor. Publicul nostru țintă sunt marketerii, arhitectii, decoratorii, producatorii industriali și iubitorii de soluții atipice. Ne dorim clienți deschiși către inovație și creativitate.
Față de concurență ne pozitionam diferit prin altruism în suportul tehnic și multă precizie în respectarea termenilor și a termenelor.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VALORI
PRIETENIE - PRECIZIE - PASIUNE

PRIETENIE cu toți partenerii compatibili.

PRECIZIE prin experiența acumulată în aproape 20 de ani și tehnologiile de ultimă generație utilizate în atelierele proprii.

PASIUNE prin toți porii pentru fiecare provocare.


Viziune
Credem în spiritul atipic. Asta înseamna soluții diferite întotdeauna. Credem că lumea comunicării tangibile este dominată de prea multă uniformitate și rutină. De aceea descoperim zilnic oportunități și forțăm tiparele.

Misiune
Ne propunem să ajungem lideri de soluții atipice pentru Imagine și Identitate de brand. Unii ne percep deja ca fiind cei mai atipici de pe piață. Ceilalți sunt invitați să ne descopere potențialul.

Slogan
Fii atipic!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testimoniale:

Creioanele mi-au plăcut mult de tot. Au mult bun gust, echilibru și se diferențiază de majoritatea obiectelor promoționale pe care le-am văzut. N-aș fi crezut că pot spune asta despre un creion, dar au stil. Sunt undeva în zona dintre aristocratic techno și stylish urban. Pe mine mă surprinde faptul că în România, unde puțini au auzit de stilurile astea, sunt unii care le mai și combină! Bravo! :)
Varujan Pambuccian

Orice om de marketing isi doreste sa comunice cu clientii sai interni si externi intr-un mod original si memorabil. In cei peste 7 ani de colaborare, am gasit la Atip multe idei inovatoare de obiecte promotionale, cadouri de protocol si tiparituri pentru toate ocaziile - sarbatori, evenimente, aniversari. Cand am nevoie de o solutie creativa de comunicare prin promotionale pentru compania la care lucrez, prima alegere este intotdeauna Atip, pentru ca stiu ca echipa lui Marius Buiculescu ma va ajuta de fiecare data sa fac o figura frumoasa.
Iulia Bertea - Marketing Manager

Daca aveti nevoie de un furnizor responsabil, creativ si sincer, apelati la ATIP DESIGN!
Marius si echipa lui fac deja legenda pe piata de materiale promotionale, propun mereu cele mai avangardiste solutii si nu se sfiesc sa iti atraga atentia daca nu faci alegerea potrivita pentru brandul / mesajul tau. Ei tin la client mai mult decat la beneficiile proprii si asta eu apreciez mult!
Mihaela Petrovan - General Manager More Than Pub

Cunosc firma Atip Design din postura de furnizor de materii prime pentru proiectele lor. Pot sa spun ca unele dintre cele mai creative idei care incorporeaza materiale furnizate de noi au prins viata prin Atip Design. Sunt proiecte la care fac teste care pot sa coste mai mult timp si bani decat tot proiectul, dar au satisfactia recunostintei clientului in momentul in care livreaza un produs care depaseste asteptarile. Este o provocare continua sa tinem pasul cu cerintele si ideile pentru care ni se cer solutii, dar ne bucuram sa fim parte din povestea lor.
Lavinia Pop - Managing Partner PIN PLUS PIN

Atip design este un titirez care toarce molcom, tese fin, croieste distins o garderoba nesfarsita de haine pentru tot ce inseamna intalniri memorabile. Le recomand sloganul Servicii pentru oameni cu capricii.
Arh. MATIUS Ichim - lector, Academia de retail


Atip este clientul nostru din 2004 langa care pentru prima data cand am simtit cu adevarat ca avem alaturi un partener viabil, valid si unic din industria de Graphic Art Communication. Este un parteneriat valoros pentru RXAtelier din doua directii, RXAtelier este pentru Atip consultant unic in ceea ce priveste noutatile iar Atip este consultant unic RXAtelier pentru produsele promotionale premium. De fiecare data cand a trebuit sa fim atipici, ne-au fost alaturi in a aduce acel diferentiator clientilor nostri, lucruri care au dus la livrarea unor servicii exceptionale clientilor nostri. Profesionalismul, promptitudinea si proactivitatea echipei Atip aduc valoare adaugata pe care greu o obtii in mod obisnuit. Asta ne face sa-i recomandam cu entuziasm nu numai partenerilor nostri dar si clientilor clientilor nostri.
Maria Erzian - RXAtelier