HOME CONTACT DESPRE NOI

Fii atipic!

Despre noi

Testimoniale:

Creioanele mi-au plăcut mult de tot. Au mult bun gust, echilibru și se diferențiază de majoritatea obiectelor promoționale pe care le-am văzut. N-aș fi crezut că pot spune asta despre un creion, dar au stil. Sunt undeva în zona dintre aristocratic techno și stylish urban. Pe mine mă surprinde faptul că în România, unde puțini au auzit de stilurile astea, sunt unii care le mai și combină! Bravo! :)
Varujan Pambuccian

Orice om de marketing isi doreste sa comunice cu clientii sai interni si externi intr-un mod original si memorabil. In cei peste 7 ani de colaborare, am gasit la Atip multe idei inovatoare de obiecte promotionale, cadouri de protocol si tiparituri pentru toate ocaziile - sarbatori, evenimente, aniversari. Cand am nevoie de o solutie creativa de comunicare prin promotionale pentru compania la care lucrez, prima alegere este intotdeauna Atip, pentru ca stiu ca echipa lui Marius Buiculescu ma va ajuta de fiecare data sa fac o figura frumoasa.
Iulia Bertea - Marketing Manager

Daca aveti nevoie de un furnizor responsabil, creativ si sincer, apelati la ATIP DESIGN!
Marius si echipa lui fac deja legenda pe piata de materiale promotionale, propun mereu cele mai avangardiste solutii si nu se sfiesc sa iti atraga atentia daca nu faci alegerea potrivita pentru brandul / mesajul tau. Ei tin la client mai mult decat la beneficiile proprii si asta eu apreciez mult!
Mihaela Petrovan - General Manager More Than Pub

Cunosc firma Atip Design din postura de furnizor de materii prime pentru proiectele lor. Pot sa spun ca unele dintre cele mai creative idei care incorporeaza materiale furnizate de noi au prins viata prin Atip Design. Sunt proiecte la care fac teste care pot sa coste mai mult timp si bani decat tot proiectul, dar au satisfactia recunostintei clientului in momentul in care livreaza un produs care depaseste asteptarile. Este o provocare continua sa tinem pasul cu cerintele si ideile pentru care ni se cer solutii, dar ne bucuram sa fim parte din povestea lor.
Lavinia Pop - Managing Partner Pin Plus Pin

Atip design este un titirez care toarce molcom, tese fin, croieste distins o garderoba nesfarsita de haine pentru tot ce inseamna intalniri memorabile. Le recomand sloganul Servicii pentru oameni cu capricii.
MATIUS - arhitectura de retail


Atip este clientul nostru din 2004 langa care pentru prima data cand am simtit cu adevarat ca avem alaturi un partener viabil, valid si unic din industria de Graphic Art Communication. Este un parteneriat valoros pentru RXAtelier din doua directii, RXAtelier este pentru Atip consultant unic in ceea ce priveste noutatile iar Atip este consultant unic RXAtelier pentru produsele promotionale premium. De fiecare data cand a trebuit sa fim atipici, ne-au fost alaturi in a aduce acel diferentiator clientilor nostri, lucruri care au dus la livrarea unor servicii exceptionale clientilor nostri. Profesionalismul, promptitudinea si proactivitatea echipei Atip aduc valoare adaugata pe care greu o obtii in mod obisnuit. Asta ne face sa-i recomandam cu entuziasm nu numai partenerilor nostri dar si clientilor clientilor nostri.
Maria Erzian - RXAtelier

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne straduim ca valorile noastre sa fie bazate pe PRIETENIE - PRECIZIE - INOVATIE

PRIETENIE cu toti partenerii compatibili.

PRECIZIE prin tehnologiile de ultima ora utilizate si experienta acumulata in aproape 18 ani.

INOVATIE prin toti porii si multa pasiune.


Viziune
Credem in spiritul atipic. Asta inseamna solutii diferite intotdeauna. Credem ca lumea comunicarii este dominata de multa uniformitate iar asta inseamna rutina si ineficienta. De aceea descoperim zilnic oportunitati si fortam tiparele.

Misiune
Ne propunem sa ajungem liderii pietii romanesti de solutii atipice pentru Imagine si Identitate de brand. Unii ne percep deja ca fiind cei mai atipici de pe piata. Ceilalti sunt invitati sa ne descopere potentialul.

Slogan
Fine advertising tools sau Fii atipic! Ne mai gandim...


Activitate
Suntem un boutique de productie publicitara sustinuta de o echipa formata din 14 oameni. Aplicatiile noastre se incadreaza in patru categorii:
CADOURI - SEMNALISTICA - TIPARITURI - STAMPILE

CADOURILE sunt destinate mediului de business pentru protocol, evenimente, stimularea vanzarilor si fidelizarea partenerilor. Oferim cadourile personalizate cu mesajele indicate de client si participam la alegerea potrivita. Asociatorii de brand sunt cei mai importanti indicatori in reusita alegerii. Inscriptionarea o facem in atelierele proprii. Tehnologiile principale folosite sunt gravura laser fiber si fotocolor. Cele mai reprezentative cadouri sunt produsele Philippi Design, instrumentele de scris din argint si creioanele din lemn. Combinarea lor, personalizarea, ambalajul si mai ales sincronizarea acestor atribute sunt secretul nostru...

SEMNALISTICA o asiguram prin solutii complete de orientare in cladiri respectand identitatea vizuala de brand.
In aceasta categorie intra si aplicatiile industriale pentru pentru personalizarea panourilor frontale ale echipamentelor. O provocare noua pentru 2016 sunt etichete industriale color.

TIPARITURILE includ carti de vizita de lux, antete, notes-uri, mape de prezentare, card-uri, etichete si ecusoane. Folosim tehnologii sofisticate pentru a face ca si comenzile de serie mica sa fie impecabile si memorabile.

STAMPILELE preferate sunt Colop. Aplicatiile si personalizarea stampilelor oferite sunt administrative si industriale.

Pozitionare
Ne pozitionam ca furnizor de productie publicitara de serie mica. Suntem furnizorii ideali pentru firmele mici si medii. Publicul nostru tinta sunt oamenii de marketing, arhitectii, producatorii industriali si iubitorii de solutii atipice. Ne dorim clienti curajosi si rabdatori, deschisi creativitatii si inovatiei.
Fata de concurenta ne pozitionam diferit prin altruism si precizia promisiunii.